Ølsmagning

Inviter venner, familie, naboer, medarbejdere eller kolleger på en spændende ølsmagning.

En ølsmagning er et sikkert hit i personaleforeningen, håndboldafslutningen eller til gadefesten – garneret med stegt flæsk eller ølbraiserede svinekæber, ølguidens fortælling om fakta ved brygprocessen og sjove skrøner – afsluttende med en ølquiz for at finde selskabets mest ølkyndige! Vi giver præmien!

Ølguiden kommer bl.a. ind på råvarernes betydning og produktionsprocessen, og man indføres kort i bryggeriets produkter og historie. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi smager 5-6 af de sæsonaktuelle øltyper med information om øltyper, historie, anvendelse med mere.

For yderligere information, kontakt info@nibebryghus.

Menu
Vi er gerne behjælpelige med at sammensætte menuer, der passer til vores øl.

Konkurrence
Vi hjælper gerne med at finde ud af hvem der i selskabet ved mest om øl via en uhøjtidelig tipskupon! Vi giver en lille ølpræmie til vinderen!

Booking
Send en mail til smagning@nibebryghus.dk med dine ønsker og kontaktoplysninger, og vi vil vende tilbage med forslag.

Ekstra øl
Hvis du ønsker at I kan købe ekstra øl, kan der bestilles færdigpakkede kartoner med øl ved reservationen.  

Referencer

Det var en fremragende aften, ølguiderne kan helt sikkert deres kram. Dejligt perfekt øl, gode historier og god mad. Livet er dejligt. Tak for hjælpen, vi vil meget gerne benytte os af jer igen.

-- Christian/Foodcollege, Aalborg

Helt fantastisk arrangement, fantastisk øl:-) hils og sige, de var fantastisk gode til og præsentere øllet, super ølsmagning:-) vi købte også 8 stk. Så nu skal de bare nydes på hjemadressen!

-- Thomas/Nibe

Det var en rigtig god aften. Både vi og vores kunder var rigtig godt tilfredse, både med øllet og den måde det blev præsenteret på, så jeg tror ikke det bliver sidste gang vi gør det.

-- Jutlander Bank, Støvring

Webdesign: StyrHjemmesiden.dk