Øl

Vores øl er brygget med omtanke, og vores mål er først som sidst at levere godt håndværk.

Nibe Bryghus har et stort udvalg, hvor mange interessante og forskelligartede øltyper er repræsenteret, men ikke helt så mange varianter, at de enkelte bryg forsvinder i mængden. Vores øl er brygget med omtanke, og vores mål er først som sidst at levere godt håndværk.

Vi tilbyder både et standardsortiment og et sæsonsortiment, såvel som vores specialbryg, der giver dig en unik mulighed for at få brygget en kvalitetsøl med dit helt eget personlige præg.

Bagbord

Klassisk pilsner med ekstra humle

Clipper

Gylden aromatisk ale

Styrbord

Dark Ale/Stout

Thetis

Ale med honning

Sekstant

India Pale Ale

Pullert

Classic

Letmatros

Frokostøl

Mercator

Belgisk Trippel

Den Lille Fede

Red pilsner

Oktoberfest

Märzen (undergæret)

Rudolf

Dobbelbock (undergæret)

Bedding

Steambeer

Anker

Porter

Fadøl til dit arrangement.

Vi har altid 2-3 forskellige øl på fad klar til dit arrangement. Typisk vil der være tale om et par øl fra standardsortimentet samt en sæsonøl. Foruden bestilling af øl kan du leje både 1- og 2-haners anlæg samt bar.

Ønsker du at leje eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@nibebryghus.dk 

Se også: Fadøl

Vi tilbyder at fremstille ølserier på bestilling, både når der er tale om et helt unikt bryg eller en af vores standardøl med en særlig etiket. Vi kan tilbyde emballering efter kundens ønske, og vi kan også stå for levering og distribution.

Vi har efterhånden flere års erfaring med at fremstille ølserier på bestilling og brygget i overensstemmelse med vores gode håndværkstradition. Vi har blandt andet på bestilling brygget specielle øl som:

  • Muslinge Ale til Løgstør,
  • Jubilæums Ale til Vesthimmerlands Gymnasium
  • Nordkraft Steambeer til NORDKRAFT i Aalborg, til hvilke vi også har stået for udviklingen af særetiketter.

I andre tilfælde har vi fremstillet særlige etiketter til vores standardprodukter for blandt andre Fag og Arbejde. Vi kan således producere specialbryg i ganske små serier, hvis det er ønsket.

Vi kan tilbyde totalløsninger, hvad enten der er tale om et helt unikt bryg eller en af vores standardøl med en særlig etiket. Vi kan tilbyde emballering efter kundens ønske, og vi kan også stå for levering og distribution.

Kontakt Benno på benno@nibebryghus.dk eller på 51 59 61 76, hvis du ønsker flere oplysninger.

Se også: Profiløl

Webdesign: StyrHjemmesiden.dk